top of page

Digital Signage, ook wel narrowcasting genoemd, is het tonen van vooraf bepaalde informatie op een beeldscherm voor bezoekers. Er kan per locatie, tijdstip en scherm bepaalde informatie worden overgebracht. De informatie die getoond wordt, is eenvoudig op afstand te beheren via een cloud oplossing.

 

Bent u op zoek naar eenvoudig te bedienen narrowcasting software? Dan is LeftClick Triggerpoint de ideale oplossing voor u.
 
PowerPoint, een afbeelding, tekst, YouTube, Flickr, Picasa, Vimeo, NU.nl of complete maatwerk oplossing, niets is te gek en kan geïntegreerd worden in uw uitzending.
De kracht van deze oplossing is de 100% webbased aansturing. U kunt vanaf elke pc de content bewerken. Hiervoor volstaat een internetverbinding!
 
De player staat in verbinding met het datacenter en controleert of er nieuwe informatie beschikbaar is en laat deze vervolgens op de monitor(en) zien.
 
In overleg met u kunnen we uw eigen templates maken zodat de uitzending er altijd professioneel uitziet, precies in uw huisstijl. U hoeft dan alleen nog maar de inhoud te plaatsen. Ook koppelingen naar uw CMS of Database zijn mogelijk. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld opbrengstgegevens van uw zonnecollectoren of energieverbruik cijfers per direct worden getoond.
 

 

 

 

Digital Signage
AVplus Stem en Quiz systemen
AVplus Quiz
bottom of page