top of page

Multi Music Muzieksysteem

Sinds 1986 levert Multi Music al muziek aan de horeca, sportkantines, winkelcentra kortom overal waar muziek wordt afgepeeld. Vanaf 1999 is het programma zo ontwikkeld dat het via de computer kan worden weergegeven. In de loop der tijd is het systeem zo doorontwikkeld en uitgegroeid tot het meest ultieme muzieksysteem.

 

Multi Music kunt u overal afspelen waar u wilt, het systeem hoeft niet op internet aangesloten te zijn. U heeft meer dan 40.000 nummers direct op uw computer om te gebruiken en door ons al in diverse categorieën ingedeeld. Iedere maand krijgt u een update met meer dan 350 nummers in CD kwaliteit.Dit kan door middel van een CD of een internet verbinding. De laatste nummers zijn 24/7 rechtstreeks van onze server te downloaden.

 

Indien u benieuwd bent geworden naar Multi Music, plaatsen wij graag een Multi Music systeem 14 dagen op proef bij u in het bedrijf. U kunt dan het systeem uitproberen en het bedieningsgemak en de kwaliteit van de muziek ervaren.

 

Multi Music is ook het ideale systeem voor uw feest of evenement!

 

AVplus heeft nu ook portable Multi Music systemen in de verhuur.Deze zijn uitermate geschikt om te combineren met een van onze drive in shows.Natuurlijk ook gewoon aan te sluiten op uw eigen installatie.-- U bent zelf de DJ!! -

Muzieksysteem
AVplus Stem en Quiz systemen
AVplus Quiz
bottom of page